Igor Dodon și-a anunțat candidatura la prezidențialele din acest an. Acesta a venit la CEC împreună cu deputații Vlad Batrâncea și Vasile Bolea.

Dodon este candidat independent, iar liderul grupului de inițiativă este socialitul Vlad Batrâncea.

Astfel, grupul de inițiativă privind înregistrarea candidatului la alegerile Președintelui Republicii Moldova a depus actele acum câteva minute la Comisia Electorala Centrală.

„Am luat decizia să particip în aceste alegeri în urma susținerii din partea cetățenilor Republicii Moldova, cu ferma convingere că este necesar de a continua ce am început. Primul mandat a fost dificil. Eu consider că noi am făcut față acestei provocări. În condiții de criză țara are nevoie de stabilitate și continuarea lucrurilor bune. Trebuie să fim atenți la politicienii iresponsabili care se lansează în această campanie cu scopul de a se revanșa. A celor candidați care sunt susținuți din extern și au dublă cetățenie”, a declrata Dodon după depunderea actelor.

Amintim că, scrutinul din acest se va desfășura pe 1 noiembrie.

Igor Dodon este actualul șef de stat. Acesta a fost ales în calitate de președinte în 2016. Atunci, Dodon a candidat din partea PSRM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!