/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Candu a depus listele cu semnături la CEC. Candidatul Pro Moldova și-a îndemnat foștii colegi din PDM să îl susțină la prezidențiale

missing
10 septembrie 2020, ora 16:38

Andrian Candu, candidatul Pro Moldova la funcția de președinte al R. Moldova la alegerile din 1 noiembrie, a depus cu puțin timp în urmă listele cu semnături la Comisia Electorală Centrală (CEC). Acesta le-a mulțumit cetățenilor care și-au dat semnătura pentru susținerea candidaturii sale și și-a exprimat speranța că perioada electorală va fi o competiție a ideilor, în care candidații la fotoliul prezidențial vor fi în primul rând corecți.

„Problemele cu care se confruntă țara constituie subiectul cel mai de importanță pentru confruntare. Cursa nu va fi una ușoară, cel puțin noi vom avea și eu voi avea diligența necesară pentru a fi corecți și a nu depăși limitele eticii. Să fie o competiție a ideilor, echipei și experienței”, a declarat Candu.

Liderul Pro Moldova a comentat și decizia PDM de a nu înainta un candidat în curs prezidențială, iar mai în glumă, mai în serios, și-a îndemnat foștii colegi democrați să îl susțină la alegerile din 1 noiembrie.

„Este decizia PDM de a nu se lansa în campanie. Este poziția lor, trebuie respectată, indiferent ce a stat la baza acestei decizii. Aș face un apel adresat foștilor colegi – să susțină candidatul Andrian Candu atuci când va începe însuși procesul electoral”, a spus Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram