Andrian Candu, candidatul Pro Moldova la funcția de președinte al R. Moldova la alegerile din 1 noiembrie, a depus cu puțin timp în urmă listele cu semnături la Comisia Electorală Centrală (CEC). Acesta le-a mulțumit cetățenilor care și-au dat semnătura pentru susținerea candidaturii sale și și-a exprimat speranța că perioada electorală va fi o competiție a ideilor, în care candidații la fotoliul prezidențial vor fi în primul rând corecți.

„Problemele cu care se confruntă țara constituie subiectul cel mai de importanță pentru confruntare. Cursa nu va fi una ușoară, cel puțin noi vom avea și eu voi avea diligența necesară pentru a fi corecți și a nu depăși limitele eticii. Să fie o competiție a ideilor, echipei și experienței”, a declarat Candu.

Liderul Pro Moldova a comentat și decizia PDM de a nu înainta un candidat în curs prezidențială, iar mai în glumă, mai în serios, și-a îndemnat foștii colegi democrați să îl susțină la alegerile din 1 noiembrie.

„Este decizia PDM de a nu se lansa în campanie. Este poziția lor, trebuie respectată, indiferent ce a stat la baza acestei decizii. Aș face un apel adresat foștilor colegi – să susțină candidatul Andrian Candu atuci când va începe însuși procesul electoral”, a spus Andrian Candu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!