O femeie în vârstă de 30 de ani a fost transportată la spital, după ce mașina în care se afla a ajuns într-un pilon. Accidentul a avut loc ieri-seara, pe strada Columna din Capitală și s-a produs din motiv că șoferul nu s-a isprăvit cu cu controlul volanului.

Salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea femeii din fiarele autovehicului în jurul orei 18:35. Potrivit primelor informații, o mașină de marca „BMW” a ajuns într-un pilon, după ce conducătorul auto nu s-a isprăvit cu ghidajul.

În urma accidentului, pasagera, femeia de 30 de ani, a rămas blocată și a avut nevoie de intervenția salvatorilor. La fața locului pentru deblocarea acesteia au intervenit două echipaje de pompieri. Ulterior, aceasta a fost preluată de medicii Serviciului asistență medicală urgentă.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit salvatorilor, în ultimele 24 de ore pompierii au intervenit în 59 de situații de risc.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!