/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Detalii de la salvatori despre accidentul de pe Columna, în care un BMW a intrat într-un pilon

missing
10 septembrie 2020, ora 10:12

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost transportată la spital, după ce mașina în care se afla a ajuns într-un pilon. Accidentul a avut loc ieri-seara, pe strada Columna din Capitală și s-a produs din motiv că șoferul nu s-a isprăvit cu cu controlul volanului.

Salvatorii au fost alertați pentru a interveni la descarcerarea femeii din fiarele autovehicului în jurul orei 18:35. Potrivit primelor informații, o mașină de marca „BMW” a ajuns într-un pilon, după ce conducătorul auto nu s-a isprăvit cu ghidajul.

În urma accidentului, pasagera, femeia de 30 de ani, a rămas blocată și a avut nevoie de intervenția salvatorilor. La fața locului pentru deblocarea acesteia au intervenit două echipaje de pompieri. Ulterior, aceasta a fost preluată de medicii Serviciului asistență medicală urgentă.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit salvatorilor, în ultimele 24 de ore pompierii au intervenit în 59 de situații de risc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram