/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ După ce și-a anunțat candidatura la prezidențiale, Dodon și-a reluat vizitele în țară. Ignoră în continuare orice restricție

missing
10 septembrie 2020, ora 15:35

După ce ieri și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din toamnă, astăzi Igor Dodon și-a reluat vizitele prin țară. Deși zilnic în republică sunt atestate sute de cazuri noi de coronavirus, cel mai des, la întâlnirile cu cetățenii, șeful statului nu ține cont de restricții. Nu poartă masca de protecție în spații închise și nu respectă distanța socială. 

„După o mică pauză, îmi reiau vizitele de lucru prin țară. În agenda de astăzi trei raioane de la nordul Moldovei: Florești, Drochia și Sîngerei”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

În Drochia, Igor Dodon a avut o întrevedere cu președintele raionului, Alexei Vasilean și cu alți funcționari raionali. Nici președintele țării, nici cel de raion nu au purtat mască.

Foto: Facebook/ Igor Dodon

A vizitat o familie și s-a jucat cu copilul acesteia, evident fără măsuri de protecție

Foto: Facebook/ Igor Dodon

A fost la Biserica „Acoperămîntul Maicii Domnului” din satul Miciurin unde tot nu a purtat mască

Foto: Captură video Facebook/ Igor Dodon

A mers la Gimnaziul „Viorel Cantemir” din satul Sofia. A intrat într-o sală de clasă, a stat aproape de elevi și tot fără mască, deși în sălile de curs aceasta este un element obligatoriu 

Foto: Captură video Facebook/ Igor Dodon

În toate cele patru cazuri Igor Dodon nu a ținut cont de măsurile de profilaxie. Nu a respectat distanța socială și nu a purtat mască de protecție în spații închise, chiar dacă asta prevede hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Solicitată pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a președintelui, Carmena Sterpu, nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram