/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

O maşină de vis! Se împlinesc 20 de ani de la momentul lansării iconicului BMW Z8

missing
10 septembrie 2020, ora 16:52

Repede mai trece timpul! Se împlinesc 20 de ani de la momentul lansării lui BMW Z8, un roadster simbol modern care i-a impresionat profund pe iubitorii de decapotabile şi pe care am avut ocazia să-l vedem şi noi faţă-n-faţă în muzeul mărcii.

Caroseria lui BMW Z8 are o lungime de 4.4 metri, a fost proiectată de faimosul designer Henrik Fisker şi continuă tradiţia legendarului BMW 507 din 1956, creat de Albrecht von Goertz (1914-2006).

Fidel filosofiei roadsterelor de succes ale mărcii, BMW Z8 avea o capotă faţă foarte lungă, o poziţie de condus aproape de puntea spate şi o linie a umerilor coborâtă. Citeşte continuarea articolului cu mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram