Repede mai trece timpul! Se împlinesc 20 de ani de la momentul lansării lui BMW Z8, un roadster simbol modern care i-a impresionat profund pe iubitorii de decapotabile şi pe care am avut ocazia să-l vedem şi noi faţă-n-faţă în muzeul mărcii.

Caroseria lui BMW Z8 are o lungime de 4.4 metri, a fost proiectată de faimosul designer Henrik Fisker şi continuă tradiţia legendarului BMW 507 din 1956, creat de Albrecht von Goertz (1914-2006).

Fidel filosofiei roadsterelor de succes ale mărcii, BMW Z8 avea o capotă faţă foarte lungă, o poziţie de condus aproape de puntea spate şi o linie a umerilor coborâtă. Citeşte continuarea articolului cu mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!