Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel va rămâne în Formula 1 după acest sezon, după ce a semnat cu echipa Racing Point despre care, amintim, că din 2021 se va numi Aston Martin Racing!

Racing Point spune că înțelegerea cu pilotul în vârstă de 33 de ani, valabilă pentru minim un sezon, “este o declarație clară a ambiției echipei de a se stabili ca unul dintre cele mai competitive nume din acest sport”.

“Sunt încântat să vă împărtășesc în sfârșit această veste interesantă despre viitorul meu. Sunt extrem de mândru să spun că voi deveni pilot Aston Martin în 2021. Este o nouă aventură pentru mine cu o companie auto cu adevărat legendară. Am fost impresionat de rezultatele pe care echipa le-a obținut în acest an și cred că viitorul arată și mai luminos”. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!