/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Pilotul Sergio Perez părăseşte echipa Racing Point pentru că Sebastian Vettel trece la Aston Martin

missing
10 septembrie 2020, ora 10:54

Cvadruplul campion mondial Sebastian Vettel va rămâne în Formula 1 după acest sezon, după ce a semnat cu echipa Racing Point despre care, amintim, că din 2021 se va numi Aston Martin Racing!

Racing Point spune că înțelegerea cu pilotul în vârstă de 33 de ani, valabilă pentru minim un sezon, “este o declarație clară a ambiției echipei de a se stabili ca unul dintre cele mai competitive nume din acest sport”.

“Sunt încântat să vă împărtășesc în sfârșit această veste interesantă despre viitorul meu. Sunt extrem de mândru să spun că voi deveni pilot Aston Martin în 2021. Este o nouă aventură pentru mine cu o companie auto cu adevărat legendară. Am fost impresionat de rezultatele pe care echipa le-a obținut în acest an și cred că viitorul arată și mai luminos”. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram