/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vlad Filat a recunoscut că a suferit de cancer: „Acum mă simt bine”

missing
10 septembrie 2020, ora 22:35

Vlad Filat a recunoscut că a suferit de cancer în timpul detenției sale. Declarația a venit în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari. În același timp, politicianul nu a vrut să ofere detalii.

Totodată, liderul PLDM a explicat că anume din această cauză la ieșirea din Penitenciarul nr. 13 a declarat că nu intenționează să se implice în politică.

„Diagnoza a fost cancer. Mă bucur că dincolo de pușcărie am făcut față și acestei încercări, am permisiunea medicilor să am viață plină și activă. Asta s-a întâmplat după un tratament mai complicat”, a menționat Filat.

De asemenea, acesta a mai declarat că condițiile în închisori sunt inumane: „Eu nu am stat doar într-o celulă, am stat și în subsoluri. Imaginați-vă într-o celulă de opt metri să stai tot timpul singur”, a conchis acesta.

Amintim că, Vlad Filat a fost condamnat în 2016 la 9 ani de închisoare. Fostul premier a fost învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram