Vlad Filat a recunoscut că a suferit de cancer în timpul detenției sale. Declarația a venit în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari. În același timp, politicianul nu a vrut să ofere detalii.

Totodată, liderul PLDM a explicat că anume din această cauză la ieșirea din Penitenciarul nr. 13 a declarat că nu intenționează să se implice în politică.

„Diagnoza a fost cancer. Mă bucur că dincolo de pușcărie am făcut față și acestei încercări, am permisiunea medicilor să am viață plină și activă. Asta s-a întâmplat după un tratament mai complicat”, a menționat Filat.

De asemenea, acesta a mai declarat că condițiile în închisori sunt inumane: „Eu nu am stat doar într-o celulă, am stat și în subsoluri. Imaginați-vă într-o celulă de opt metri să stai tot timpul singur”, a conchis acesta.

Amintim că, Vlad Filat a fost condamnat în 2016 la 9 ani de închisoare. Fostul premier a fost învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!