Mijloacele de transport din stânga Nistrului și municipiul Bender cu numere de înmatriculare neutre vor putea fi înmatriculate sau reînregistrate până la 1 septembrie 2022. Parlamentul a aprobat, joi, 10 septembrie, în prima lectură un proiect în acest sens.

Termenul respectiv urma să expire în anul curent, însă Parlamentul s-a pronunțat, astăzi, pentru modificarea Legii cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport și modificarea unor acte legislative.

”Extinderea termenului cu doi ani va permite realizarea interesului național prin oferirea serviciilor publice locuitorilor din regiunea transnistreană și consolidarea încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului”, se arată în nota informativă la proiect.

Documentul urmează a fi votat în lectura a doua.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!