/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/DOC/ Listă actualizată! Statele pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor în R. Moldova

missing
11 septembrie 2020, ora 18:44

Ministerul Sănătății a actualizat lista țărilor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor în R. Moldova. Aceasta include 53 de state, printre care România, Ucraina, SUA, Spania și Israel.

Potrivit autorităților de la Chișinău, acestea sunt state cu risc sporit de transmitere a Covid – 19, de aceea, atât moldovenii, cât și cetățenii străini întorși din țările respective în Moldova trebuie să stea 14 zile în autoizolare.

Lista statelor pentru care este obliatoriu regimul de izolare se actualizează ă dată la 14 zile, în fiecare zi de vineri. Actuala listă intră în vigoare lunea viitoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram