/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Adolescenta de 16 ani care a fugit în august dintr-un centru de plasament a fost găsită într-o biserică din Chișinău

missing
11 septembrie 2020, ora 14:40

Adolescenta de 16 ani din raionul Ștefan Vodă care pe data de 31 august curent a fugit din centrul de plasament de pe strada Podgorenilor din Capitală a fost găsită astăzi, 11 septembrie, în biserica de pe strada Grigore Ureche din Chișinău. 

Minora a fost condusă de către forțele de ordine la poliția, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și pentru a cunoaște care ar fi fost motivul plecării ei de la centru. Totodată, forțele de ordine au sesizat reprezentanții centrului de plasament, cu privire la depistarea minorei.

Polițiștii spun că în prezența unui reprezentat legal au dus discuții cu minora. Fata a spus că de câteva ori a încălcat regimul centrului de plasament și din frica că va fi întoarsă și plasată la un centru din raionul Ștefan Vodă, a părăsit centrul de plasament din Chișinău.

Minora a fost luată în grija reprezentanților centrului de plasament și întoarsă înapoi, aceasta se află înafara oricărui pericol.

Amintim că, oamenii legii au fost sesizați pe data de 31 august, prin intermediul serviciului unic 112, precum că de la centrul de plasament amplasat pe strada Podgorenilor a dispărut o minoră, în vârstă de 16 ani, din satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă. Ajunși la fața locului, oamenii legii au fost întimpinați de către o reprezentantă a centrului de plasament, care a comunicat că în urma vizitei de seară în camerele unde stau adolescentele a observat că o minoră lipsește, imediat sesizând poliția.

În cadrul investigațiilor, polițiștii au stabilit că adolescenta la data de 1 septembrie a vorbit cu un cunoscut căruia i-a spus că pleacă din Chișinău, dar nu a dorit să-i comunice unde.

Foto: politiacapitalei.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram