/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

Interiorul noilor Dacia Logan şi Sandero, surprins dintr-un alt unghi! Care sunt diferențele

missing
11 septembrie 2020, ora 10:54

O nouă fotografie cu bordul uneia dintre noutăţile Dacia “circulă” pe o reţea de socializare, motiv pentru care nu am ezitat să v-o arătăm. Aceasta îl prezintă dintr-un alt unghi, unul prin care se pot observa puţin mai multe detalii comparativ cu imaginea anterioară.

Şi schimbările sunt acum mult mai evidente. În primul arhitectura planşei de bord este complet diferită. Noi sunt deflectoarele de climatizare, consola centrală, tunelul central, panoul de bord cu un monitor între două ceasuri analogice.

Volanul este uşor reproiectat pentru a include mai multe comenzi, deşi ca design şi după numărul de spiţe a rămas acelaşi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram