O nouă fotografie cu bordul uneia dintre noutăţile Dacia “circulă” pe o reţea de socializare, motiv pentru care nu am ezitat să v-o arătăm. Aceasta îl prezintă dintr-un alt unghi, unul prin care se pot observa puţin mai multe detalii comparativ cu imaginea anterioară.

Şi schimbările sunt acum mult mai evidente. În primul arhitectura planşei de bord este complet diferită. Noi sunt deflectoarele de climatizare, consola centrală, tunelul central, panoul de bord cu un monitor între două ceasuri analogice.

Volanul este uşor reproiectat pentru a include mai multe comenzi, deşi ca design şi după numărul de spiţe a rămas acelaşi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!