ZAZ – fabrica de automobile din Zaporojie, Ucraina, a anunțat acum câteva ore în mod oficial despre începerea producției de automobile ale Groupe Renault pentru piața locală!

Proiectul este implementat la platformele companiei din regiune și, după cum se menţionează într-un comunicat de presă, acest lucru este un semn puternic al renașterii industriei auto în Ucraina.

În pregătirea cooperării cu francezii, ZAZ a fost un timp în curs de modernizare extinsă pentru a îndeplini pe deplin standardele internaționale de calitate ale Groupe Renault. Citeşte articolul complet şi află ce maşini s-ar asambla deja peste Nistru, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!