/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Oficial: ZAZ a început producţia de maşini ale Groupe Renault pentru piaţa din Ucraina

missing
11 septembrie 2020, ora 10:18

ZAZ – fabrica de automobile din Zaporojie, Ucraina, a anunțat acum câteva ore în mod oficial despre începerea producției de automobile ale Groupe Renault pentru piața locală!

Proiectul este implementat la platformele companiei din regiune și, după cum se menţionează într-un comunicat de presă, acest lucru este un semn puternic al renașterii industriei auto în Ucraina.

În pregătirea cooperării cu francezii, ZAZ a fost un timp în curs de modernizare extinsă pentru a îndeplini pe deplin standardele internaționale de calitate ale Groupe Renault. Citeşte articolul complet şi află ce maşini s-ar asambla deja peste Nistru, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram