După ce ministrul Educației, Igor Șarov, a criticat „vârfurile puterii”, făcând aluzie la președintele Igor Dodon, că nu a respectat măsurile de protecție când a intrat într-o școală fără mască, Președinția vine cu o reacție. Potrivit instituției, faptul că Dodon a fost surprins fără mască lângă câțiva elevi este doar o excepție.

Toți trebuie să urmeze atent recomandările autorităților. La fel procedează și președintele, care poartă mereu mască la toate întâlnirile sale și a scos-o doar în mod excepțional pentru doar câteva clipe, pentru un „Buna ziua!” adresat participanților la eveniment”, se spune în replica Președinției.

Amintim că astăzi inistrul Educației, Igor Șarov, a scris un mesaj pe Facebook prin care a condamnat nerespectarea prevederilor deciziilor CNESP cu privire la măsurile de prevenire și control a infecției virusului COVID-19, în special în instituțiile de învățământ. Deși nu a spus cu text direct, ministrul s-a referit la recenta vizită a președintelui Igor Dodon, care a vizitat o școală din raionul Drochia fără a purta mască de protecție. În opinia ministrului, a menționat că răspunsul societății civile ar trebui sa fie dur în asemenea cazuri.

Îl critică pe Dodon? Ministrul Educației condamnă „vârfurile puterii” pentru apariția la școală fără mască

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!