/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reacția Președinției la fotografiile făcute de Dodon fără mască în școală „A scos masca doar în mod excepțional”

11 septembrie 2020, ora 17:42

După ce ministrul Educației, Igor Șarov, a criticat „vârfurile puterii”, făcând aluzie la președintele Igor Dodon, că nu a respectat măsurile de protecție când a intrat într-o școală fără mască, Președinția vine cu o reacție. Potrivit instituției, faptul că Dodon a fost surprins fără mască lângă câțiva elevi este doar o excepție.

Toți trebuie să urmeze atent recomandările autorităților. La fel procedează și președintele, care poartă mereu mască la toate întâlnirile sale și a scos-o doar în mod excepțional pentru doar câteva clipe, pentru un „Buna ziua!” adresat participanților la eveniment”, se spune în replica Președinției.

Amintim că astăzi inistrul Educației, Igor Șarov, a scris un mesaj pe Facebook prin care a condamnat nerespectarea prevederilor deciziilor CNESP cu privire la măsurile de prevenire și control a infecției virusului COVID-19, în special în instituțiile de învățământ. Deși nu a spus cu text direct, ministrul s-a referit la recenta vizită a președintelui Igor Dodon, care a vizitat o școală din raionul Drochia fără a purta mască de protecție. În opinia ministrului, a menționat că răspunsul societății civile ar trebui sa fie dur în asemenea cazuri.

Îl critică pe Dodon? Ministrul Educației condamnă „vârfurile puterii” pentru apariția la școală fără mască

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram