/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

TV8 solicită cerere de ofertă pentru procurarea de echipament

missing
11 septembrie 2020, ora 17:03

Asociația Obștească „Media Alternativă” este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, înregistrată la Ministerul Justiției la 13 martie 2017  cu nr. MD 476473, deținătoarea licenței de emisie a postului TV8. În perioada 06 iulie 2020 -30 octombrie 2020, Asociația Obștească „Media Alternativă” implementează proiectul „“Giving Voice, Driving Change – From the Borderland to the Steppes.”cu suportul financiar al Institute for War & Peace Reporting (IWPR).

În cadrul proiectului, A.O. „Media Alternativă” solicită o ofertă pentru procurare și livrare de tehnicii de calcul și soft specializat (LaptopUHD 4K TOUCH IPS Intel® Core™i7-9750H,16GB (2x8G) DDR4 RAM,512GB SSD M.2 PCIe NVMe,NVIDIA GTX 1650 4GB GDDR5,HD720p Webcam, Win 10 Pro.). Lista unităților de echipament, inclusiv specificațiile tehnice adiționale, poat fi solicitată la adresa electronică: achizitii@tv8.md. Oferta trebuie să indice prețurile în MDL inclusiv TVA pentru unitate de bun sau serviciu cu specificațiile tehnice de rigoare.

 Criteriile de evaluare:

Ofertele vor fi evaluate în funcție de raportul preț-calitate și promptitudinea livrării de echipament. Ofertele recepționate vor fi deschise și evaluate de un comitet intern de evaluare în data de 15 septembrie 2020. Doar compania selectată va fi contactată! Modelul contractului pentru informarea furnizorilor cu privire la cerințele contractuale ale TV8 poate fi obținut la aceeași adresă de email.

 Criterii de calificare:

  • Companii înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova (vor fi prezentate documentele de înregistrare la expedierea ofertei).

Data limită de depunere a ofertelor: 15septembrie 2020

Ofertele vor fi expediate la adresa de email:  achizitii@tv8.md

Data limită de livrare a echipamentului – 20 septembrie 2020!

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram