Un polițist din Briceni a decedat pe patul de spital după ce a fost infectat cu Covid-19, informația a fost confirmată pentru TV8 de Silvia Vetcu, ofițer de presă la Inspectoratul General al Poliției.

La 29 august, acesta a fost internat în spitalul orășenesc Bălți în stare gravă, cu diagnoza pneumonie bilaterală, iar ulterior după câteva teste efectuate, a fost confirmat pozitiv la Covid – 19.

Într-un comunicat al poliției se anunță că bărbatul activa de peste 12 de ani, era căsătorit și avea doi copii minori. Polițistul era angajat în sectorul de poliție nr.4 Lipcani, din cadrul IP Briceni.

Bărbatul a decedat joi, 10 septembrie, pe patul de spital.

Acesta este al patrulea deces în rândul polițiștilor infectați cu Covid-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 41 704 cazuri, potrivit datelor ministerului Sănătății din 11 septembrie. Numărul deceselor a ajuns la 1106.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!