/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un polițist din Briceni a decedat după ce s-a infectat cu Covid-19

missing
11 septembrie 2020, ora 10:21

Un polițist din Briceni a decedat pe patul de spital după ce a fost infectat cu Covid-19, informația a fost confirmată pentru TV8 de Silvia Vetcu, ofițer de presă la Inspectoratul General al Poliției.

La 29 august, acesta a fost internat în spitalul orășenesc Bălți în stare gravă, cu diagnoza pneumonie bilaterală, iar ulterior după câteva teste efectuate, a fost confirmat pozitiv la Covid – 19.

Într-un comunicat al poliției se anunță că bărbatul activa de peste 12 de ani, era căsătorit și avea doi copii minori. Polițistul era angajat în sectorul de poliție nr.4 Lipcani, din cadrul IP Briceni.

Bărbatul a decedat joi, 10 septembrie, pe patul de spital.

Acesta este al patrulea deces în rândul polițiștilor infectați cu Covid-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 41 704 cazuri, potrivit datelor ministerului Sănătății din 11 septembrie. Numărul deceselor a ajuns la 1106.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram