/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A început asfaltarea străzii Nicolae Testemițanu. Itinerarul a două rute de transport public a fost modificat

missing
12 septembrie 2020, ora 16:25

Primăria municipiului Chişinău anunță că astăzi a început așternerea stratului de uzură pe str. Nicolae Testemițanu, tronsonul cuprins între str. C. Vârnav – str. Grenoble, sectorul Centru. Lucrările de asfaltare sunt desfășurate pe parcursul zilei curente, de către Î.M. Regia „Exdrupo”, fiind reabilitați 9000m² de drum.

Până în prezent, pe acest tronson de stradă au fost montate borduri noi, asfaltate trotuarele și modernizată rețeaua de iluminat public.

Artera de circulație este inclusă în Proiectul municipal 2020 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe str. Nciolae Testemițanu și str. Ion Inlcueț din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 17,6 de milioane de lei.

Pe durata executării lucrărilor planificate, itinerarul rutei de microbuz nr. 112 se scurtează până la str. N. Testemițanu, intersecție cu str. C. Vârnav, iar ruta de autobuz nr.9 este redirecționată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram