Zeci de şoferi nedisciplinaţi au fost depistați de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere în seara zilei de ieri. Timp de doar cinci ore, ieri polițiștii au oprit circa 350 de automobile la intrarea în localitatea Măgdăcești, după ce au format un cordon de verificare a mașinilor.

Drept rezultat, 76 de şoferi au fost documentaţi pe loc. Mai mult de jumătate dintre ei au depășit limita de viteză, urmați de cei care nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Unii nu aveau asupra sa permisul de conducere, alții exploatau vehiculul cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie sau au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

46 de conducători auto au primit citaţii pentru confirmarea identităţii şoferilor care conduceau vehiculele respective în momentul comiterii contravenţiei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!