/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Zeci de încălcări, depistate de polițiștii de patrulare în doar cinci ore

missing
12 septembrie 2020, ora 14:45

Zeci de şoferi nedisciplinaţi au fost depistați de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere în seara zilei de ieri. Timp de doar cinci ore, ieri polițiștii au oprit circa 350 de automobile la intrarea în localitatea Măgdăcești, după ce au format un cordon de verificare a mașinilor.

Drept rezultat, 76 de şoferi au fost documentaţi pe loc. Mai mult de jumătate dintre ei au depășit limita de viteză, urmați de cei care nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră.

Unii nu aveau asupra sa permisul de conducere, alții exploatau vehiculul cu defecte tehnice în sistemul de frânare sau în mecanismul de direcţie sau au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

46 de conducători auto au primit citaţii pentru confirmarea identităţii şoferilor care conduceau vehiculele respective în momentul comiterii contravenţiei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram