/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Defecte sau eşecuri? Ce se poate întâmpla cu Tesla Model 3 şi Model Y pe timp de ploaie

13 septembrie 2020, ora 15:57

Defect sau totuşi este un eşec în construcţie? Tesla Model 3 are un neajuns esenţial care se poate observa cel mai bine pe timp de ploaie, lucru pe care l-am remarcat şi noi în test drive-ul nostru cu electromobilul prin Moldova, unul care, din păcate, poate fi corectat doar prin lansarea unei noi generaţii. Până atunci, toţi posesorii de astfel de maşini vor trebui să-l îndure.

Ideea este că pe timp de ploaie, toată apa care ajunge pe lunetă curge direct în portbagaj dacă hayonul este deschis. Model 3 dispune de o canelură de protecție care rulează de-a lungul sticlei, dar nu este suficient de largă pentru a capta cantităţile de apă care se preling, iar sticla atârnă peste ea ca o rampă.

Autorul imaginilor de mai jos glumeşte pe seama celor care au proiectat maşina că ei ori niciodată nu au văzut ploaie în viaţa loc, ori nu au testat deloc acest aspect pe timp de vreme proastă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram