Defect sau totuşi este un eşec în construcţie? Tesla Model 3 are un neajuns esenţial care se poate observa cel mai bine pe timp de ploaie, lucru pe care l-am remarcat şi noi în test drive-ul nostru cu electromobilul prin Moldova, unul care, din păcate, poate fi corectat doar prin lansarea unei noi generaţii. Până atunci, toţi posesorii de astfel de maşini vor trebui să-l îndure.

Ideea este că pe timp de ploaie, toată apa care ajunge pe lunetă curge direct în portbagaj dacă hayonul este deschis. Model 3 dispune de o canelură de protecție care rulează de-a lungul sticlei, dar nu este suficient de largă pentru a capta cantităţile de apă care se preling, iar sticla atârnă peste ea ca o rampă.

Autorul imaginilor de mai jos glumeşte pe seama celor care au proiectat maşina că ei ori niciodată nu au văzut ploaie în viaţa loc, ori nu au testat deloc acest aspect pe timp de vreme proastă. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!