Război în Ucraina, ziua 93: Putin, „pregătit să discute un schimb de prizonieri” cu Ucraina, spune Austria

social

/FOTO/ UE și OMS au donat R. Moldova sute de concentratoare de oxigen, necesare pacienților infectați cu COVID-19

13 septembrie 2020, ora 13:20
Distribuie:

Uniunea Europeană și Organizația Mondială a Sănătății au donat R. Moldova peste 300 de concentratoare de oxigen care sunt de necesare în terapia cu oxigen a pacienților diagnosticați cu COVID-19.

Concentratoarele de oxigen au fost livrate în Republica Moldova de Uniunea Europeană și OMS în cadrul inițiativei UE „Solidari pentru Sănătate”.

Peste 300 de concentratoare de oxigen au ajuns în spitalele din țară și au fost puse în funcțiune pentru a asigura fluxul continuu de oxigen pentru bolnavii de COVID-19. „Concentratoarele de oxigen sunt de o importanță majoră în tratamentul bolnavilor cu afecțiuni pulmonare și indispensabile în tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19, care necesită un suport de oxigen imediat pentru a putea susține funcțiile vitale ale organismului”, a spus Sofia Alexandru, directoarea Institutului de ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, se arată pe pagina de Facebook a Organizației Mondiale a Sănătății.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram