O manifestație împotriva restricțiilor impuse din cauza pandemiei s-a încheiat cu zeci de arestări în Australia, transmite Digi24.ro.

La protest au participat sute de participanți. Fiindcă nu respectau nici o regulă anti-COVID, polițiștii au încercat să-i împrăștie, dar s-au trezit atacați cu fructe și legume.

Până la urmă, 70 de oameni au ajuns în arest, iar situația s-a calmat. Un alt protest, dar mai pașnic, a cuprins de altfel întregul stat Victoria.

Mii de oameni își lasă încălțările în fața casei, un gest prin care cer demisia premierului, acuzat de proasta gestionare a situației.

În fața pandemiei, autoritățile din statul Australia au impus reguli drastice: oamenii își poti părăsi casele doar în anumite cazuri, pe timpul nopții a fost decretată starea de asediu, iar barurile și restaurantele rămân închise încă cel puțin o lună.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!