/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Alți șapte moldoveni, printre care și o farmacistă, au decedat din cauza complicațiilor provocate de Covid-19

missing
14 septembrie 2020, ora 17:33

Alți șapte moldoveni, printre care și un medic farmacist, au pierdut lupta cu noul tip de coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul celor care au murit din cauza complicațiilor provocate de Covid-19 ajunge astfel la 1130.

Deces 1124: Bărbat de 62 ani, din r-nul Ialoveni, internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe 22 august. Comorbidități: ciroză hepatică toxică, encefalopatie hepatică.

Deces 1125: Femeie de 70 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sfânta Treime”, pe 25 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă.

Deces 1126: Bărbat de 68 ani, din din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe 21 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă, AVC.

Deces 1127: Bărbat de 60 ani, din r-nul Strășeni, internat la IMSP SR Strășeni, pe 8 septembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, limfom.

Deces 1128: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău, transferat de la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”, la Institutul de Neurologie și Neurochirurgie, pe 31 august.  Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 1129: Femeie de 66 ani, din r-nul Ialoveni, internată la Institutul Oncologic, pe 2 septembrie. Comorbidități: mielom multiplu.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță cu regret decesul medicului farmacist Chiperi Maria (deces 1130) de 61 ani, care activa în cadrul direcției medicale a MAI, fiind internată la Spitalul Clinic Republican, pe 6 septembrie, cu COVID-19 formă gravă. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și celor apropiați. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Până la ora actuală, 33 de lucrători medicali au pierdut lupta cu infecția COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram