Andrian Candu spune că deputații Pro Moldova sunt urmăriți la cererea lui Dodon. Acesta a menționat că deputații sunt ascultați, iar odată cu plecare lui Igor Dodon din funcție multe lucruri vor ieși la iveală. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

„Cred că tot ce ține de Pro Moldova, noi toți suntem urmăriți și ascultați. Noi chiar am făcut și unele experimente. Am expediat la Procuratură demersuri să aflăm dacă suntem sau nu supravegheați. Ni s-a spus că totul a fost făcut conform legii, dar asta e un abuz. Odată cu plecare lui Dodon din funcție multe lucruri se vor descoperi”, a spus Candu.

De asemenea, Candu a menționat că în prezent Dodon controlează foarte multe instituții, direct sau indirect, precum SPP, SIS.

„Din iulie, anul trecut i s-au dat instituții pe care nu trebuia să le aibă. La ora actuală, dumnealui controlează sută la sută Serviciul Protecție și Pază, care a devenit o organizație mai că nu o armată de oameni”, a mai spus politicianul.

În același timp, Candu a menționat că beneficiază de servicii de pază. Aceștia ar fi plătiți din banii personali ai politicianului. Cu toate acestea, politicanul nu vrut să spună cât costă serviciile de pază.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „PRO MOLDOVA”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „PRO MOLDOVA”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!