/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Meteorologii anunță câteva zile caniculare, apoi vremea se va schimba brusc

missing
14 septembrie 2020, ora 08:11

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță temperaturi de 30-31 de grade pentru câteva zile. Începând de vineri, însă, vremea se va schimba brusc.

După ce ieri au reînoit Codul galben de pericol excepțional de incendiu, care va fi valabil până pe 25 septembrie, meteorologii anunță că de la sfârșitul săptămânii viitoare temperaturile scad cu aproximativ 10 grade.

Astfel, până vineri în țară se vor înregistra între 29 și 32 de grade Celsius pe parcursul zilei și între 11 și 16 grade pe timpul nopții, iar începând de vineri, 18 septembrie, mercurul în termometre va scădea până la 17-22 grade ziua și 5-15 noaptea.

Tot vineri s-ar putea să cadă ploi slabe în nordul țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram