Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a avertizat, la ședința de astăzi, pretorii sectoarelor Chișinăului și le-a cerut să investigheze minuțios toate șanterele de construcție și reparație care există actualemnte în oraș. Potrivit lui, la unele șantiere fie calitatea lucrărilor este proastă, fie acestea sunt tărăgănate.

Rog să fie prezentat câte un raport. Vom ajunge și la instituțiilor școlare. Rând pe rând vom merge la toate pe neașteptate ca să nu găsim măturat. Voi lua și devizul de cheltuieli și doamne ferește dacă nu se fac aceste lucrări calitativ. Echipele de monitorizare vă verifică”, a declarat Ceban la ședința serviciilor Primăriei.

De asemenea, primarul a avertizat și responsabilii din domeniul educației în legătură cu lucrările de reparație în instituțiile de învățământ. „Părinții au dreptate în anumite lucruri, începând de la plățile neformale. Cei care nu fac față sau se fac că nu observă, nu vor mai fi în funcții”, a afirmat edilul.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!