/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Tudor Deliu depune semnăturile la CEC. Este al patrulea candidat care aduce listele de subscripție pentru înregistrarea în cursă

missing
14 septembrie 2020, ora 09:40

Candidatul Partidului Liberal Democrat pentru funcția de președinte, Tudor Deliu, depune astăzi semnăturile în susținerea lui la Comisia Electorală Centrală. 

Vă mulțumesc pentru încredere celor care ați semnat și pentru implicare celor care ați colectat semnăturile. Vă promit să fiu la înălțimea așteptărilor voastre și ale tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a scris candidatul pe o rețea de socializare.

Tudor Deliu este al patrulea candidat care depune semnăturile la CEC. Înaintea lui a depus candidatul Pro Moldova, Andrian Candu. Semnăturile candidaților „Partidului Nostru”, Renato Usatîi și Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, deja au depus semnăturile, acestea au fost verificate și deja au fost înregistrați oficial în cursă.

Perioada de colectare a semnăturilor se va încheia la 1 octombrie inclusiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram