Candidatul Partidului Liberal Democrat pentru funcția de președinte, Tudor Deliu, depune astăzi semnăturile în susținerea lui la Comisia Electorală Centrală. 

Vă mulțumesc pentru încredere celor care ați semnat și pentru implicare celor care ați colectat semnăturile. Vă promit să fiu la înălțimea așteptărilor voastre și ale tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a scris candidatul pe o rețea de socializare.

Tudor Deliu este al patrulea candidat care depune semnăturile la CEC. Înaintea lui a depus candidatul Pro Moldova, Andrian Candu. Semnăturile candidaților „Partidului Nostru”, Renato Usatîi și Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, deja au depus semnăturile, acestea au fost verificate și deja au fost înregistrați oficial în cursă.

Perioada de colectare a semnăturilor se va încheia la 1 octombrie inclusiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!