/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Diacov susține că a auzit mai multe scenarii privind demiterea Guvernului Chicu: „Am auzit că poate fi la inițiativa premierului, la inițiativa președintelui”

missing
15 septembrie 2020, ora 22:30

Dumitru Diacov susține că a auzit mai multe scenarii privind demiterea Guvernului Chicu. „Am auzit că poate fi la inițiativa lui Igor Dodon, la inițiativa premierului”. Totodată, Diacov a mai menționat că patru membri ai Biroului Executiv al PDM vor ca fracțiunea să părăsească coaliția de guvernare. Declarațiile au fost făcute de către președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Dumitru Diacov, lider de onoare al PDM:Nici premierului nu ii place să se afle în acest post având în vedere situația economică, politică. Eu am auzit despre toate scenariile despre demiterea guvernului, la inițiativa premierului, la inițiativa președintelui, eu știu multe scenarii. Dacă premierul pleacă din funcție, atunci noi trebuie să numim un alt prim-ministru pentru că nu putem să lăsăm țara fără conducere. Picarea Guvernului nu este cea mai gravă problemă, dar totul trebuie să fie calculat, ca în două zile să fie un alt Guvern, pentru că țara nu poate rămâne fără guvernare. Este posibil ca Guvernul să fie demis până la alegeri. Președintele ales trebuie să demonstreze că poate lucra cu opoziția.”

Totodată, liderul de onoare al PDM a declarat că patru membri al Biroul Executiv al partidului vor ca formațiunea să părăsească  coaliția de guvernare.

„Pot să vă spun că undeva patru membri ai Biroului Executiv al Partidului Democrat optează pentru ca formațiunea să părăsească coaliția cu PSRM. Au spus gata.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram