Igor Dodon a înmânat distincții de stat mai multor lucrători medicali. Printre aceștia se numără și ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 
„Astăzi am înmânat distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale. Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical”, a menționat Dodon pe pagina sa de Facebook.
Amintim că, la început de septembrie Dumbrăveanu a fost decorată cu „Ordinul de Onoare”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!