/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/FOTO/ Viorica Dumbrăveanu a primit astăzi distincția care i-a fost oferită la începutul lui Septembrie

missing
15 septembrie 2020, ora 14:15
Igor Dodon a înmânat distincții de stat mai multor lucrători medicali. Printre aceștia se numără și ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu. 
„Astăzi am înmânat distincții de stat unui grup de medici din cei peste 400 de lucrători medicali, care au fost decorați în luna iunie, cu prilejul sărbătorii profesionale. Ordinele și medaliile au fost conferite în semn de profundă gratitudine pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în domeniul medical”, a menționat Dodon pe pagina sa de Facebook.
Amintim că, la început de septembrie Dumbrăveanu a fost decorată cu „Ordinul de Onoare”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram