Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a respins solicitările agenților economici de a prelungi graficul de lucru al piețelor. Propunerea a fost respinsă în contextul numărului mare de cazuri de infectare cu COVID-19 care se înregistrează în Capitală. Decizia a fost luată ieri, la ședința CESP a municipiului Chișinău.

Contactat de tv8.md, președintele Comisiei, Boris Gâlcă, a precizat că unii agenți economici au cerut excluderea zilei sanitare de luni și extinderea graficului de lucru al piețelor.

De asemenea, au solicitat să fie permise activitățile de divertisment, inclusiv în centrele comerciale din Chișinău, ceea ce, la fel, nu a fost permis.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!