Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

social

/VIDEO/ Ministrul Educației: „187 de elevi au fost testați pozitiv cu virusul COVID-19 de la începutul anului școlar, iar aproape 5000 se află în autoizolare”

15 septembrie 2020, ora 12:48
Distribuie:

187 de elevi au fost testați pozitiv cu virusul COVID-19 de la începutul anului școlar, iar aproape 5000 se află în autoizolare. În același timp, din numărul total de profesori, 173 au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19, iar 288 de  profesori se află în autoizolare. Despre aceasta a declarat ministrul Educației, Igor Șarov, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit ministrului, în prezent zece școli și două grădinițe din întreaga țară se află în carantină din cauza pandemiei, iar 171 de clase activează în regim de carantină.

În ceea ce privește grădinițele, ministrul a declarat că din cele 738 de grădinițe care activează pe teritoriul Moldovei, 2 se află în carantină, iar 113 de copii sunt în autoizolare. 2 copii și 47 de cadre didactice care activează în instituții de învățământ timpurii au fost confirmate cu virusul COVID-19.

În același timp, ministrul a declarat că începerea anului de învățământ nu a dus la creșterea numărului de infectări.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram