/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră la Cluj-Napoca: Locurile libere de parcare din zona istorică pot fi identificate direct de pe telefon

missing
15 septembrie 2020, ora 17:14

Oraşul Cluj-Napoca din România se modernizează pe zi ce trece. Mai nou, locurile libere de parcare din zona istorică a celui mai mare oraş din Transilvania pot fi identificate direct de pe telefon cu ajutorul unor senzori de la Bosch!

Instalarea senzorilor din proiectul “City Parking” a început în zona I a municipiului, sistemele fiind deja instalate în zona ANAF, pe Aleea Învățătorului, respectiv în Piața Ștefan cel Mare. Lucrările continuă săptămâna aceasta cu străzile V. Babeș, Samuel Micu, Clinicilor, Baba Novac și Universității.

Prin City Parking, conducătorii auto vor fi ghidați către cel mai apropiat loc liber de parcare din zona I. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram