Cu salariu de 13 mii de lei și cheltuieli lunare care nu depășesc suma de 17 mii. Cam atât cheltuiește deputatul, Andrian Candu, în mediu pe lună pentru întreaga familie. Despre aceasta a declarat politicianul în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”.

În același timp, deputatul beneficiază de pază personală pe care o plătește din propriul buzunar: „Am și ceva economii. Cât am sursele pe care le am, rezist. Când nu o să am posibilitate, nu o să mai achit”.

Întrebat cât cheltuie în medie pe lună, deputatul a răspuns că îi este greu să zică: „Dificil, tot salariul cu siguranță și plus din economiile care mai sunt. În jur de 15-17 mii de lei”.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „Pro Moldova”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „Pro Moldova”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!