/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

„Nu poți spăla rufele în public”. Reacția lui Filip la declarațiile lui Diacov privind majoritatea parlamentară

missing
16 septembrie 2020, ora 20:55

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție, după ce președintele de onoare al formațiunii Dumitru Diacov a declarat, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, că mai mulți membri ai Biroului executiv al democraților discută deja despre părăsirea majorității parlamentare.

„Nu poți spăla rufele în public sau să faci publice discuțiile care au loc în cadrul Biroului Executiv. Este evident că sunt păreri diferite și asta nu înseamnă că un coleg sau altul stă pe absolut altă fază. Deci noi discutăm absolut toate variantele posibile. Cântărim beneficiile sau ce avem de pierdut în această situație. Eu nu cred că a fost o declarație absolut inspirată pentru că eu nu cunosc, doi, trei au fost împotrivă”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Biroului executiv al democraților este compus din 20 de persoane. Dumitru Diacov spunea că dintre acestea sunt trei, patru care discută intens despre părăsirea coaliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram