Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție, după ce președintele de onoare al formațiunii Dumitru Diacov a declarat, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, că mai mulți membri ai Biroului executiv al democraților discută deja despre părăsirea majorității parlamentare.

„Nu poți spăla rufele în public sau să faci publice discuțiile care au loc în cadrul Biroului Executiv. Este evident că sunt păreri diferite și asta nu înseamnă că un coleg sau altul stă pe absolut altă fază. Deci noi discutăm absolut toate variantele posibile. Cântărim beneficiile sau ce avem de pierdut în această situație. Eu nu cred că a fost o declarație absolut inspirată pentru că eu nu cunosc, doi, trei au fost împotrivă”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Biroului executiv al democraților este compus din 20 de persoane. Dumitru Diacov spunea că dintre acestea sunt trei, patru care discută intens despre părăsirea coaliției.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!