O grădiniță de pe strada Doina din Capitală a fost închisă, după ce autăritățile au depistat mai multe ilegalități, printre care și nerespectarea normelor privind prevenirea infecției cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de către directorul interimar al ANSP, Vasile Guștiuc, miercuri, 16 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit autorităților, în cadrul grădiniței se aflau 15 copii.

Vasile Guștuc, directorul interimar al ANSP: O situație ieșită din comun pe teritoriul municipiului Chișinău. Pe strada Doina din capitală activa o instituție de educație timpurie, organizată de către un ONG în cadrul căreia se aflau 15 copii. Este de menționat faptul că instituția în cauză nu dispunea de niciun act permisiv privind desfășurarea activității, fiind organizată cu încălcări flagrante ale Legislației sanitare și lipsa pe deplin a respectării normelor privind prevenirea infecției cu COVID-19. A fost luată hotărârea de a fi suspendată activitatea instituției”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!