/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Premieră: Noul Nissan Z Proto – prototipul noului Z car

missing
16 septembrie 2020, ora 08:42

Nissan a prezentat în această pentru noi noapte noul Z Proto, un automobil prin care semnalează intenția companiei de a lansa o nouă generație a legendarei mașini sport Z.

Prezentat în cadrul unui eveniment virtual, transmis în întreaga lume de la Pavilionul Nissan din Yokohama, prototipul dispune de un nou design exterior şi interior, precum și un motor V6 twin turbo sub capotă, unul cuplat la o transmisie manuală.

Schiţat și dezvoltat de echipa de design din Japonia, Z Proto se mândrește cu un design exterior proaspăt, atractiv, cu o siluetă care comunică respect pentru modelul original. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram