Nissan a prezentat în această pentru noi noapte noul Z Proto, un automobil prin care semnalează intenția companiei de a lansa o nouă generație a legendarei mașini sport Z.

Prezentat în cadrul unui eveniment virtual, transmis în întreaga lume de la Pavilionul Nissan din Yokohama, prototipul dispune de un nou design exterior şi interior, precum și un motor V6 twin turbo sub capotă, unul cuplat la o transmisie manuală.

Schiţat și dezvoltat de echipa de design din Japonia, Z Proto se mândrește cu un design exterior proaspăt, atractiv, cu o siluetă care comunică respect pentru modelul original. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!