/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

CEC nu a putut decide dacă Andrian Candu poate fi înregistrat în cursa pentru prezidențiale

17 septembrie 2020, ora 18:32

Comisia Electorală Centrală nu a putut decide astăzi dacă Andrian Candu poate fi înregistrat oficial drept candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Asta pentru că au apărut mai multe erori în listele pentru colectarea semnăturilor. Astfel, CEC se va întruni mâine la 15.00 pentru a continua dezbaterile.

Andrian Candu împreună cu Sergiu Sârbu au prezentat astăzi CEC-ului 25 mii de semnături colectate din 30 localități din țară. Dintre acestea peste 18.000 au fost validate de către CEC.

Andrian Candu a fost înaintat de către Partidul Politic Pro Moldova.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „Pro Moldova”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „Pro Moldova”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram