Comisia Electorală Centrală nu a putut decide astăzi dacă Andrian Candu poate fi înregistrat oficial drept candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Asta pentru că au apărut mai multe erori în listele pentru colectarea semnăturilor. Astfel, CEC se va întruni mâine la 15.00 pentru a continua dezbaterile.

Andrian Candu împreună cu Sergiu Sârbu au prezentat astăzi CEC-ului 25 mii de semnături colectate din 30 localități din țară. Dintre acestea peste 18.000 au fost validate de către CEC.

Andrian Candu a fost înaintat de către Partidul Politic Pro Moldova.

Andrian Candu este un politician din Republica Moldova, președinte al Partidului Politic „Pro Moldova”. Candu a fost și deputat al fracțiunii PDM în Parlamentul Republicii Moldova în 3 legislaturi consecutive. La 20 februarie 2020, alături de cinci deputați, Candu a format Grupul Parlamentar „Pro Moldova”, înregistrat ulterior în calitate de partid politc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!