O femeie de 45 de ani din localitatea Tănătari din raionul Căușeni și-a ucis mama cu toporul, miercuri, 16 septembrie, în urma unui conflict. Polițiștii au fost chemați de către asistenta socială care a sunat la 112, când a venit să o viziteze pe femeia de 80 de ani.

Odată ajunși în locuința în care izbucnise cearta, asistenta socială au găsit-o pe femeia de 80 de ani în stare foarte gravă și cu hemoragie. Ulterior, a fost chemată o ambulanță, însă până la venirea medicilor femeia s-a stins. Scandalul a avut loc între mamă și fiică, iar ultima și-a lovit mama cu toporul. Polițiștii au stabilit că bătrâna locuia singură în localitatea Tănătari. Miercuri, dimineața la ea în vizită a venit fiica sa de 45 ani.

Totodată, oamenii legii susțin că femeia de 45 de ani se află la evidența medicului psihiatru.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală conform art.201 prim, “Violență în familie soldată cu deces”, iar femeia de ani a fost reținută pentru 72 ore. Actualmente se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!