/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Au inaugurat un ... veceu. Un deputat, un președinte de raion și primarul din Hiliuți, înghesuiți la ușă să taie panglica ținută de doi copii

missing
17 septembrie 2020, ora 12:19

„Veacul de apoi! Să bagi în veceu copii, pentru ca tu, ditamai președinte de raion, primar și netot deputat, să faci o fotografie pentru „istorie” cum tai panglica socialistă”.  Asta a scris deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook, după ce președintele socialist al raionului Râșcani, Vasile Secrieru a postat mai multe fotografii de la inaugurarea blocului sanitar din Gimnaziul din satul Hiliuți.

Din imaginile postate pe internet, se vede cum președintele socialist al raionului Rîșcani, Vasile Secreieru, împreună cu deputatul socialist, Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Alexandru Sandu de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și directoarea liceului, apar fără măști de protecție și înghesuiți la ușa veceului tăind o panglică roșie care era ținută de doi copii.

Astăzi am efectuat o vizită de lucru în s.Hiliuți împreună cu Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, dl. Vladimir Mizdrenco. Consiliul raional Rîșcani împreună cu dl. Vladimir Mizdrenco (amendament la Bugetul de Stat) au contribuit la construcția grupului sanitar în Gimnaziul Hiliuți, un lucru necesar și solicitat de mult timp. Condițiile necesare pentru copii și angajați trebuie să le asigurăm.

Totodată, potrivit Programului Național a Președintelui Igor Dodon și a Guvernului, de dezvoltare și modernizare a drumurilor “Drumuri Bune pentru toți”, în localitate au fost finalizate lucrările de construcție capitală a drumului, care a fost deschis împreună cu primarul dl. Sandu Alexandru”,  a scris președintele raionului Rîșcani, Vasile Secrieru pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a stârnit critici pe internet.

Veacul de apoi! Să bagi în veceu copii, pentru ca tu, ditamai președinte de raion, primar și netot deputat, să faci o fotografie pentru „istorie” cum tai panglica socialistă”, a scris deputata Maria Ciobanu.

Suntem blocați în pandemie și înecați în covid. Oamenii mor și numărătoarea a trecut de mie. Economia la pământ. Izolați de toată lumea. În topul rușinii. Parlamentul mai mult lipsă decât în lucru. Și în acest timp deputații socialiști ocupați cu tăiatul panglicilor roșii prin WC. (Președintele probabil va veni cu suita sa la sfințire). Meleagul nostru mai jos decât atât nu a fost adus de nimeni în toată istoria sa. “Țucumberii” ăștia îs talentați rău la prostie…”, a scris fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram