„Veacul de apoi! Să bagi în veceu copii, pentru ca tu, ditamai președinte de raion, primar și netot deputat, să faci o fotografie pentru „istorie” cum tai panglica socialistă”.  Asta a scris deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook, după ce președintele socialist al raionului Râșcani, Vasile Secrieru a postat mai multe fotografii de la inaugurarea blocului sanitar din Gimnaziul din satul Hiliuți.

Din imaginile postate pe internet, se vede cum președintele socialist al raionului Rîșcani, Vasile Secreieru, împreună cu deputatul socialist, Vladimir Mizdrenco, primarul satului, Alexandru Sandu de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și directoarea liceului, apar fără măști de protecție și înghesuiți la ușa veceului tăind o panglică roșie care era ținută de doi copii.

Astăzi am efectuat o vizită de lucru în s.Hiliuți împreună cu Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, dl. Vladimir Mizdrenco. Consiliul raional Rîșcani împreună cu dl. Vladimir Mizdrenco (amendament la Bugetul de Stat) au contribuit la construcția grupului sanitar în Gimnaziul Hiliuți, un lucru necesar și solicitat de mult timp. Condițiile necesare pentru copii și angajați trebuie să le asigurăm.

Totodată, potrivit Programului Național a Președintelui Igor Dodon și a Guvernului, de dezvoltare și modernizare a drumurilor “Drumuri Bune pentru toți”, în localitate au fost finalizate lucrările de construcție capitală a drumului, care a fost deschis împreună cu primarul dl. Sandu Alexandru”,  a scris președintele raionului Rîșcani, Vasile Secrieru pe pagina sa de Facebook.

Fotografia a stârnit critici pe internet.

Veacul de apoi! Să bagi în veceu copii, pentru ca tu, ditamai președinte de raion, primar și netot deputat, să faci o fotografie pentru „istorie” cum tai panglica socialistă”, a scris deputata Maria Ciobanu.

Suntem blocați în pandemie și înecați în covid. Oamenii mor și numărătoarea a trecut de mie. Economia la pământ. Izolați de toată lumea. În topul rușinii. Parlamentul mai mult lipsă decât în lucru. Și în acest timp deputații socialiști ocupați cu tăiatul panglicilor roșii prin WC. (Președintele probabil va veni cu suita sa la sfințire). Meleagul nostru mai jos decât atât nu a fost adus de nimeni în toată istoria sa. “Țucumberii” ăștia îs talentați rău la prostie…”, a scris fosta ministră a Sănătății, Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!