/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un tânăr s-a stins, după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină, la Orhei

17 septembrie 2020, ora 09:20

Un tânăr de 22 de ani s-a stins, după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină la Orhei. Potrivit poliției, motociclistul s-a antrenat într-o depășire neregulamentară.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs miercuri, 16 septembrie, în jurul orei 20:30 pe traseul Orhei-Rezina.

Un tânăr cu vârsta de 22 de ani, conducând motocicleta de model Ducatti pe Traseul R-20 ,, Orhei-Rezina-Ribnița”, cu direcția spre municipiul Orhei, antrenandu-se într-o manevra de depășire neregulamentară cu ignorarea cerințelor marcajului rutier (linia îngustă) continuă, a ieșit pe banda de circulație cu sens opus, ca urmare ciocnindu-se frontal cu autovehiculul de marca Skoda model Fabia, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta de 59 de ani, ce se deplasa regulamentar. În urma accidentului rutier conducătorul motocicletei în rezultatul leziunilor corporale primite a decedat la fața locului, iar conducătorul automobilului a fost preluat și transportat la Spitalul Raional Orhei. Ambilor conducatori le-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă aceștia au consumat băuturi alcoolice”, a declarat pentru TV8 ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Baetrău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram