Un tânăr de 22 de ani s-a stins, după ce s-a izbit cu motocicleta de o mașină la Orhei. Potrivit poliției, motociclistul s-a antrenat într-o depășire neregulamentară.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs miercuri, 16 septembrie, în jurul orei 20:30 pe traseul Orhei-Rezina.

Un tânăr cu vârsta de 22 de ani, conducând motocicleta de model Ducatti pe Traseul R-20 ,, Orhei-Rezina-Ribnița”, cu direcția spre municipiul Orhei, antrenandu-se într-o manevra de depășire neregulamentară cu ignorarea cerințelor marcajului rutier (linia îngustă) continuă, a ieșit pe banda de circulație cu sens opus, ca urmare ciocnindu-se frontal cu autovehiculul de marca Skoda model Fabia, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta de 59 de ani, ce se deplasa regulamentar. În urma accidentului rutier conducătorul motocicletei în rezultatul leziunilor corporale primite a decedat la fața locului, iar conducătorul automobilului a fost preluat și transportat la Spitalul Raional Orhei. Ambilor conducatori le-au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili dacă aceștia au consumat băuturi alcoolice”, a declarat pentru TV8 ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Baetrău.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!