După Vitalie Damașcan, un alt tânăr jucător de la noi și-a schimbat echipa. Este vorba despre Ion Nicolăescu, care a înscris recent un gol pentru selecționata țării noastre. Atacantul de 22 de ani a semnat cu echipa de pe primul loc din Slovacia.

După o aventură frumoasă în campionatul Belarusului, Ion Nicolăescu acceptă o nouă provocare. Fotbalistul nostru s-a transferat la DAC Dunajska, lidera din campionatul Slovaciei. Contractul va fi valabil pe durata următorilor trei ani.

Pe vreme de pandemie, Ion Nicolăescu a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști moldoveni. Acesta s-a descurcat de minune în campionatul Belarusului, unde a luptat pentru titlul de golgheter. În sezonul petrecut la Vitebsk, a strâns 18 meciuri și a înscris nouă goluri.

DAC Dunajska va fi a patra echipă din cariera lui Nicolăescu, după Vitebsk, Șahtior Soligorsk și Zimbru Chișinău. Până acum, atacantul a bifat opt meciuri pentru echipa națională, marcând și un gol.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!