/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Ion Nicolăescu schimbă echipa. A semnat cu echipa de pe primul loc din Slovacia

missing
17 septembrie 2020, ora 23:42

După Vitalie Damașcan, un alt tânăr jucător de la noi și-a schimbat echipa. Este vorba despre Ion Nicolăescu, care a înscris recent un gol pentru selecționata țării noastre. Atacantul de 22 de ani a semnat cu echipa de pe primul loc din Slovacia.

După o aventură frumoasă în campionatul Belarusului, Ion Nicolăescu acceptă o nouă provocare. Fotbalistul nostru s-a transferat la DAC Dunajska, lidera din campionatul Slovaciei. Contractul va fi valabil pe durata următorilor trei ani.

Pe vreme de pandemie, Ion Nicolăescu a fost unul dintre cei mai activi fotbaliști moldoveni. Acesta s-a descurcat de minune în campionatul Belarusului, unde a luptat pentru titlul de golgheter. În sezonul petrecut la Vitebsk, a strâns 18 meciuri și a înscris nouă goluri.

DAC Dunajska va fi a patra echipă din cariera lui Nicolăescu, după Vitebsk, Șahtior Soligorsk și Zimbru Chișinău. Până acum, atacantul a bifat opt meciuri pentru echipa națională, marcând și un gol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram