/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Organizația „Părinți Solidari” vine cu propuneri privind respectarea dreptului la educație; Vezi solicitarea transmisă Primăriei Chișinău

missing
17 septembrie 2020, ora 10:19

După protestul părinților din fața clădirii Guvernului, organizația „Părinți Solidari” a expediat Primăriei municipilui Chișinău mai multe propuneri privind asigurarea dreptului la educație a copiilor. Mai mult, se solicită și revenirea la un regim obișnuit de lucru în instituțiile preșcolare.

Totodată, reprezentanții asociației cer și respectarea dreptului la muncă și protecție socială pentru părinți.

„Organizarea la nivel de municipiu a sistemului alternative centralizat pentru asigurarea accesului la educație online de calitate a copiilor din grupa de risc”, se mai arată în solicitare.

Vedeți mai jos demersul înaintat de organizația „Părinți Solidari”:

DOC: Părinți Solidari/Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram