Compania Brembo a dezvoltat noi discuri de frână cu o suprafaţă inovatoare, una care vizual este netedă şi strălucitoare ca o oglindă. În același timp, o astfel de finisare a discurilor nu reduce deloc eficiența mecanismelor per general.

Potrivit producătorului italian de piese, un strat special este aplicat pe rotoarele botezate Greentive. Tehnologia High-Velocity-Oxy-Fuel (HVOF) sau pulverizarea cu flacără de gaz la mare viteză este utilizată pentru a crea suprafaţa.

De obicei, materialul-pulbere este aplicat pe substrat la o viteză foarte mare, depăşind-o de peste cinci ori pe cea a sunetului, însă Brembo nu dezvăluie detalii despre ce şi cum face. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!