/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Reacția președintelui CEC după ce PAS i-a cerut demisia

missing
17 septembrie 2020, ora 14:40

Președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, a anunțat că a luat act de declarația PAS prin care se cere demisia lui din funcția de președinte și membru al CEC.

„Consider că nu am luat decizii, nu am întreprins acțiuni și nu am făcut declarații care ar constitui o încălcare a legii sau a jurământului depus și ar servi drept temei pentru demisie”, a declarat preșdintele CEC.

„În contextul celor expuse, continui să-mi realizez atribuțiile conform prevederilor legale. Îmi asum responsabilitatea deplină pentru deciziile luate în calitate de Președinte al Comisiei Electorale Centrale”, a adăugat Cimil.

Totodată, acesta a menționat că nu a susținut circulara despre finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Precizăm că ieri Partidul Acțiune și Solidaritate a cerut demisia lui Dorin Cimil din funcția de președinte și membru al CEC în legătură cu circularea privind espre finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, criticând inițiativa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram