Un comisar de justiție de 42 de ani din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) a decedat în această dimineață, joi 17 septembrie, în urma complicațiilor de sănătate provocate de infecția cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții ANP pe pagina de facebook.

„Cu profund regret anunțăm decesul colegului nostru, Anatol Craveț, în vârstă de doar 42 de ani, comisar de justiție, ofițer principal al Secției resurse umane din cadrul Penitenciarului nr.13-Chișinău, care a decedat astăzi la spital, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19. Domnul Craveț activa în sistemul administrației penitenciare din anul 2016 și a lăsat în urmă un copil minor. Din numele conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor și a întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească! Este primul deces în rândul funcționarilor infectați cu Covid-19”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a ANP.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!