Una dintre situaţiile periculoase la care trebuie să se aştepte orice şofer care conduce un autovehicul pe un drum public, fie el şi naţional, este apariţia pe neaşteptate, pe carosabil, a unor animale.

În marea majoritate a cazurilor accidentele cu implicarea de maşini şi animale sunt inevitabile, asta pentru că intenţiile acestor fiinţe nu pot fi prevăzute, iar conducătorii auto nu prea ştiu cum să reacţioneze în astfel de situaţii.

Un astfel de incident s-a întâmplat în această dimineaţă devreme pe traseul Chişinău-Hînceşti, în apropiere de localitatea Sociteni. Poliţia din Ialoveni a fost sesizată despre el la ora 6:00. Află mai multe detalii şi vezi imagini de la faţa locului pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!