/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Un Mercedes-Benz Sprinter a intrat într-o turmă de oi pe traseul Chişinău-Hînceşti. Pagubele sunt mari

missing
17 septembrie 2020, ora 12:37

Una dintre situaţiile periculoase la care trebuie să se aştepte orice şofer care conduce un autovehicul pe un drum public, fie el şi naţional, este apariţia pe neaşteptate, pe carosabil, a unor animale.

În marea majoritate a cazurilor accidentele cu implicarea de maşini şi animale sunt inevitabile, asta pentru că intenţiile acestor fiinţe nu pot fi prevăzute, iar conducătorii auto nu prea ştiu cum să reacţioneze în astfel de situaţii.

Un astfel de incident s-a întâmplat în această dimineaţă devreme pe traseul Chişinău-Hînceşti, în apropiere de localitatea Sociteni. Poliţia din Ialoveni a fost sesizată despre el la ora 6:00. Află mai multe detalii şi vezi imagini de la faţa locului pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram