Partidul Democrat cochetează tot mai mult cu opoziția. După ce la suprafață au apărut informațiile despre întâlnirile lui Pavel Filip cu președinta PAS, Maia Sandu, ieri și liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a confirmat că a purtat discuții cu președintele democraților. Ultima dată, Năstase a vorbit cu Filip la Parlament, câteva săptămâni în urmă. Aceasta însă a refuzat să ofere prea multe detalii despre discuții.

Despre faptul că s-a întâlnit cu președintele PPDA, a recunoscut chiar liderul democraților, Pavel Filip. Aseară, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari”, Andrei Năstase a confirmat informația

ANDREI NĂSTASE, PREȘEDINTE PPDA: „De câte ori v-ați întâlnit, când, pentru ce, ce ați discutat. Cred că ne-am întâlnit de 2 ori cu Domnul Filip, atunci când i-am cerut să voteze pentru moțiunea de cenzură, care ar fi dus la demiterea acestui Guvern catastrofă. Și m-am mai întâlnit încă o dată, tot la Parlament, iarăși, dar nu am făcut din asta o preocupare”.

Întrebat dacă a discutat despre o eventuală colaborare PPDA – PDM, Năstase a evitat să răspundă exact, care ar fi formula conlucrării dintre cele două formațiuni.

ANDREI NĂSTASE, PREȘEDINTE PPDA: „Partidul Democrat în actuala componență este partidul cu care deja puteți colabora? – Eu nu fac ceea ce fac alții. Și cu asta eu vreau să închei această discuție. – Da ce fac alții? – Eu fac ceea ce v-am spus eu. Ceea ce fac alții, întrebați-i pe alții”.

Zilele trecute, președintele fracțiunii PDM, Dumitru Diacov, a declarat că Pavel Filip poartă discuții cu unii lideri ai opoziției. Mai exact, acesta a menționat despre faptul că liderul PDM s-a întâlnit cu președinta PAS de trei sau patru ori. Obiectul discuției însă nu a fost făcut public. Solicitați să comenteze informațiile, reprezentanții PAS au menționat că „ultima dată când s-a întâlnit Maia Sandu cu Pavel Filip, presa a fost anunțată. De atunci nu a mai avut loc nicio întâlnire”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!