/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Două autocamioane pline cu explozivi, stopate pe un traseu din țară; Unde urma să ajungă substanțele

missing
18 septembrie 2020, ora 10:21

Două autocamioane pline cu substanțe explozive au fost oprite pe traseul Chișinău – Bălți, la ieșire din localitatea Măgdăcești.

În timpul verificărilor, au fost descoperite 74 de cutii cu capsule detonator și circa 8 757 kg de explozibili Rioxam, Riomax și UN 0241, produse în Romania și Ucraina. Întrebați despre încărcătură, șoferii s-au încurcat în declarații.

Totodată, s-a stabilit au stabilit că autocamioanele nu dispuneau de semnele rutiere necesare și nu dețineau permisul de transport mărfuri periculoase. Mai mult, actele de însoțire erau întocmite cu abateri de la legislația fiscală.

Conform informațiilor, marfa urma să ajungă la un depozit neautorizat dintr-un sat din Strășeni.

Circumstanțele cazului sunt investigate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram