/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Grupul de inițiativă în susținerea lui Candu a cerut recuzarea lui Maxim Lebedinschi de la examinarea înregistrării lui la prezidențiale

missing
18 septembrie 2020, ora 16:50

Grupul de inițiativă în susținerea candidatului Andrian Candu la alegerile prezidențiale a cerut recuzarea de la examinarea privind înregistrarea candidatului în cursa electorală pe secretarul Comisiei Electorale Centrale, Maxim Lebedinschi. 

La ședința CEC, Andrian Candu a menționat că Maxim Lebedinschi nu este obiectiv și imparțial.

Nu doar ar trebui să fie recuzat de la funcția de raportor, dar pentru abuzurile care au fost făcute ar trebui să-și dea demisia”, a declarat șeful grupului de inițiativă, Sergiu Sîrbu.

Astăzi CEC urmează să decidă dacă îl va înregistra pe Andrian Candu în cursa pentru prezidențiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram