/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/Horoscop/ Nativii din zodia Berbec vor avea o zi favorabilă

missing
18 septembrie 2020, ora 08:55

Horoscop Berbec – 18 septembrie 2020: Ai parte de o zi agreabilă, cu numeroase momente în care lucrurile evoluează așa cum ai dorit sau cum ai sperat, ceea ce e mare lucru, dacă te gândești mai bine.

Horoscop Taur – 18 septembrie 2020: Ceea ce e special la această zi vine de la dorința ta sinceră de a reconstrui armonia din relațiile cu cei dragi, lăsând în urmă dezamăgirile, reale sau imaginare.

Horoscop Gemeni – 18 septembrie 2020: Este o zi în care ai șansa unor concilieri cu cei din familie, pe un fond pozitiv, de bună înțelegere pentru care nu e nevoie să faci eforturi, vine de la sine.

Horoscop Rac – 18 septembrie 2020: Descoperi că poți face anumite lucruri care te blocau altădată sau le începeai cu mari emoții. Asta vine odată cu experiența care duce și la creșterea încrederii în sine.

Horoscop Leu – 18 septembrie 2020: Ai șansa de a pune punct unor atitudini negative care nu îți făceau cinste, sub influența unor persoane pe care le respecți în mod deosebit.

Horoscop Fecioară – 18 septembrie 2020: Este important să păstrezi justa măsură în tot ce faci, inclusiv în relațiile cu cei dragi. Excesul nu e bun, nici în bine, nici în rău, pentru nimeni.

Horoscop Balanță – 18 septembrie 2020: Poți descoperi mecanismele interioare care au dus la complicații nedorite, pe plan emoțional și nu numai. Vei reuși, în acest fel, să te eliberezi de multe poveri inutile.

Horoscop Scorpion – 18 septembrie 2020: Poți primi sfaturi de mare preț de la apropiați, fie direct, fie indirect. În acest ultim caz, ar fi bine să fii atent la ceea ce se discută despre situațiile prin care trec alții.

Horoscop Săgetător – 18 septembrie 2020: Ai nevoie de stabilitate, de ordine și disciplină în viață și le poți obține, dar nu peste noapte și nu sacrificând sponaneitatea care îți este atât de dragă.

Horoscop Capricorn – 18 septembrie 2020: Ești în apele tale, după mult timp, și poți percepe această zi ca pe una de sărbătoare, cu o atmosferă specială. Este bine să îți orientezi energia în scopuri constructive.

Horoscop Vărsător – 18 septembrie 2020: Simți nevoia să ai o bază solidă, dar dacă te gândești că asta înseamnă doar o sumă mare de bani sau accesul la resurse de orice fel, te cam amăgești. E mai mult o chestiune de înțelegere a vieții.

Horoscop Pești – 18 septembrie 2020: Capeți încredere în drumul pe care ai pornit de curând, cu ajutorul partenerului de cuplu sau al prietenilor, cei puțini care au mai rămas lângă tine.

Sursa: libertatea.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram