Concursuri de desen pe asfalt pentru copii, expoziții, zone de relaxare, demonstrații ale membrilor Federaţiei de ciclism din Republica Moldova, dar și a celor pasionați de skateboard și role. Aceste și alte activități îi așteaptă pe chișinăuieni în acest weekend, potrivit unui comunica al Primăriei.

Acivitățile se vor desfășura în perioada 19 – 20 septembrie, de la ora 10:00 – 18:00, în zona de sub podul din cartierul Telecentru.

Pe durata desfășurării evenimentelor, în cele două zile de weekend, traficul în zonă va fi restricționat.

Astfel, chișinăuienii și oaspeții capitalei sunt invitați să participe la concursuri de desen pe asfalt pentru copii, expoziții, zone de relaxare, demonstrații ale membrilor Federaţiei de ciclism din Republica Moldova, dar și a celor pasionați de skateboard și role.

Totodată, sâmbătă, începând cu ora 19:30, vizitatorii vor avea posibilitatea să urmărească un spectacol de foc și lumină.

Potrivit Primăriei, organizatorii vor asigura desfășurarea activităților cu respectarea măsurilor de prevenire şi diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Amintim că, recent pereții de sub podul din cartierul Telecentru au fost pictați în cadrul campaniei naționale de relansare a turismului intern #NeamPornit. Pictura murală reprezintă o simbioză dintre identitatea vizuală a campaniei bazată pe brandul de țară – „Pomul Vieții” și flora/fauna inclusă în Cartea Roșie a Moldovei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!