Microbiștii din Republica Moldova au revenit în tribune, după o pauză de zece luni. Primul meci care a oferit bucurie microbiștilor  a fost cel dintre Speranța și Sheriff, organizat pe stadionul de la Orhei. Spectatorii s-au așezat în tribune, respectând distanța fizică de 1,5 m.

Microbiștii, prezenți în tribune, au fost nevoiți să respecte câteva reguli. Astfel, pentru a urmări meciul, trebuiau să-și găsească un scaun, care să aibă câte un loc liber din spate și din față și câte două locuri libere, în stânga și în dreapta. Chiar dacă timpul de afară a fost rece, atmosfera ”arzătoare” din teren i-a încălzit pe toți. Speranța a fost aproape de un egal, dar cei de la Sheriff nu au fost de acord cu remiza.

Până acum, meciuri cu fanii în tribune pot avea loc doar pe două stadioane din Republica Moldova: cel din Orhei și cel din Hâncești. Prin urmare, cei de la Sheriff, chiar dacă vor juca următorul meci din Europa League pe stadionul de acasă, nu se vor putea bucura de sprijinul fanilor.Iar acest lucru l-a întristat mult pe antrenorul Zoran Zekic.

ZORAN ZEKIC, ANTRENOR SHERIFF: „Ce mai meci acasă, dacă joci fără spectatori. Ieri am văzut multe meciuri și scoruri neașteptate. Așa că, e irelevant unde jucăm.”

Sheriff a rămas singura echipă de la noi din țară care încă rezistă în cupele europene. Pe 24 septembrie, tiraspolenii vor juca în turul trei al preliminariilor pentru Europa League, contra irlandezilor de la Dundalk.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!